Heinenoord2 overtuigend kampioen.

Heinenoord2

Heinenoord 2 Kampioen !!!

Zaterdag 8 april, een dag dat het 2e elftal kampioen kan worden in de reserve 2e klasse.

Een heerlijke voetbaldag, weinig wind, heerlijk zonnetje en niet te warm.

Begeleiding die ietwat zenuwachtig oogt en zich ook zo uit, spelers die slecht hebben geslapen.

Vragen over het vervoer naar Zuidland, stress over het kwijt zijn van de vellen waar de opstelling en spelsituaties op worden beschreven.

Wie gaat er mee in de bus ? Stel dat we kampioen worden, is er dan drank aanwezig om te feesten, etc. etc?

In het sponsorhome komt het volledige elftal bij elkaar en wordt er door de voorzitter een opbeurend praatje gehouden.

Dan snel weg met de bus naar Zuidland.

In Zuidland blijkt dat het aantal supporters per minuut groeit. Vele ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden zijn gekomen om ‘onze mannen” aan te moedigen.

Om 12.00 uur begint de wedstrijd o.l.v. een clubscheidsrechter die goed en neutraal fluit en daarvoor onze complimenten.

De wedstrijd begint zenuwachtig voor Heinenoord en doordat de snelle voorhoede van Zuidland het vizier niet op scherp heeft staan komen we goed weg.

Na een 20-tal minuten weet Dejan met een mooi laag schot de doelman van Zuidland te verslaan. De wedstrijd blijft op en neer gaan met enkele kansen voor ons maar zeker ook voor de tegenstander die gevaarlijk blijft. Jammer voor Heinenoord is het dat er door een miscommunicatie in de achterhoede een tegentreffer moet worden geïncasseerd. Zo gaan we de rust in met een 1 – 1 stand.

In de 2e helft komen we beter uit te startblokken en eigenlijk komen we niet meer in gevaar, Maar de stand staat er nog wel. Een vrije schop van Diaz eindigt over het doel, maar in de 80ste minuut mag hij in de herhaling en jawel op een “Schone-achtige-manier’ weet hij de bal over de muur te krullen en de doelman te verschalken..1- 2

Daarna komt Heinenoord2 niet meer in gevaar mede door ‘Zlatan’  oftewel Robin van der Vlist die alles dichtgooide en nadat alle wissels zijn ingebracht wordt de wedstrijd afgefloten en VERDIEND Heienoord2 het KAMPIOENSCHAP.

Uw verslaggever weet dat het nog lang onrustig is geweest in Dordrecht bij Oranje Wit, in de bus, tijdens het wildplassen, in de kantine van Heinenoord en natuurlijk in het HART.

Iedereen heel erg bedankt voor de steun en aanmoedigingen.

Het bestuur bedanken we voor de bijdrage in de festiviteiten en het vervoer van en naar Zuidland.

Het kantine personeel bedankt voor hun inzet tijdens ons feest. Bron: Heinenoord.
Robin van der Vlist.Sport in Barendrecht.

VT Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.