Arbodienst De Pantergroep

Abodienst De Pantergroep

Arbodienstverlening :  Hoe is uw ervaring met Arbodienst De Pantergroep of ArboExtra hoe deze dienst zich nu ook maar noemt totdat er weer een televisieprogramma zendtijd aan gaat besteden?
Heeft de arbodienst De Pantergroep zoals ze tegenwoordig heten uw ziekmelding van een van uw personeelsleden wel of niet goed begeleid?

Heeft arbodienst De Pantergroep er alles aan gedaan om een zogenaamd ziek personeelslid dat ondanks haar ziekte toch zonder toestemming met vakantie ging tegen te gaan?

Artsen.
Welke arts heeft arbodienst De Pantergroep op uw zaak gezet, een bedrijfsarts of een basisarts? Dit is op te zoeken in het BIG-register.
Indien u een basisarts kreeg toegewezen was of is deze capabel om te concluderen dat een van uw zogenaamd  zieke personeelsleden wel echt ziek is, of is een basisarts makkelijk om de tuin te leiden door het z.g.n zieke personeelslid met een hersenvliesontsteking, burn-out en fibromyalgie?

Zie dit stuk uit het blad De Margriet.
Indien u dit stuk leest zult u begrijpen waarom sommige werkgevers zo’n iemand graag tegen de muur aan willen zetten.

Mag een basisarts wel uw zieke werknemer beoordelen? Zie hier.

Arbodienst De Pantergroep

Uw ervaring over arbodienst De Pantergroep.

Een basisarts (Lees hier) moet logisch na kunnen denken en weten dat een zieke werknemer niet na twee dagen alweer thuis is na een hersenvliesontsteking? Een virale hersenvliesontsteking daarvan is de prognose “herstel na een aantal weken.

Zijn er afspraken zonder medeweten van werkgever verdwenen? 

Soms kan het bij sommige arbodiensten gebeuren dat er zonder medeweten van de werkgever afspraken zijn verdwenen of verzet. Anders zou er dit kunnen gebeuren.

Om dit voor te zijn lijkt het verstandig om een arboarts langs de zieke werknemer te sturen. Wellicht heeft uw arbodienst dit nagelaten.

Is er een arboarts langsgegaan bij uw zieke werknemer? Dit kan het verschil zijn tussen een paar weken uit de roulatie zijn van uw werknemer of 17 maanden procederen.

Zieke werknemer zonder toestemming op vakantie. Heeft uw Arbodienst er alles aan gedaan om dit te voorkomen?

Hier wordt er over gesproken.

Dat sommige arbodiensten het niet zo nauw nemen met de wetgeving kunt u zien in deze reportage van het televisieprogramma Zembla. Onder de noemer ‘verzuimpolitie’ is dit programma uitgezonden. U ziet het hier!
Indien er stront aan de knikker is zoals bijvoorbeeld een televisie uitzending veranderd men gewoon van naam en gaat deze arbodienst gewoon verder!

Indien men zoekt op het internet komt men vele opvallende dingen tegen van bepaalde arbodiensten zoals naamsveranderingen.

Een voorbeeld is hier te zien.

Met wie heeft/ had u te maken indien er problemen zijn/ waren met arbodienst De Pantergroep? Volgens mijn bron was het voor haar als werkgever niet duidelijk wie haar casemanager was na de ziekmelding van een personeelslid.
Op den duur had deze werkgeefster vier casemanagers!

Wie behandelde haar zaak naar behoren? Tot op de dag van vandaag geen opheldering van alle gemaakte fouten van haar arbodienst waardoor deze onderneemster haar zaak moest sluiten.

Haar toenmalige arbodienst heeft aangegeven dat deze zich niet aansprakelijk stelt.
Opvallend is dat na een schrijven van deze werkgeefster naar haar arbodienst er een uitnodiging kwam van de directeur om een afspraak te maken. In deze afspraak zei deze directeur dat het onverstandig is van beide kanten om naar de rechtbank te gaan en dat ‘we’ er samen wel uitkomen. Wordt vervolgt.

Deze onderneemster laat het er niet bij zitten en heeft al een afspraak met het televisieprogramma Radar.

Laat uw menig achter over arbodienst De Pantergroep uit Drachten.

Hoe dan ook, er is altijd lekkere muziek op  Daarom is er Happy Music Radio.

Klachten over arbodiensten. Arbeidswetgeving werkgevers. Klachten arbo? Geef uw mening immers blijf u bij Nieuws uit B.A.R. altijd op de hoogte! heeft u ook een zieke werknemer?Arbodiensten. De arbodiensten schieten als paddestoelen de grond uit.

In Nederland is er goud geld te verdienen namelijk aan ziek personeel. Dat de werkgevers hiervoor moeten bloeden maakt de Nederlandse regering niet zoveel uit. De wetgeving staat ten alle tijden achter zoek personeel en zodoende ga je als werkgever kapot als zo’n z.g.n. ziek personeelslid de boel in de maling neemt.

Arbodienst De Pantergroep

. Opvallend is dat men vele naamsveranderingen tegenkomt op het internet. Mevr. Maas, directeur van de arbodienst De Pantergroep was eerst directeur van ArboExtra. Hoe vreemd kan dit zijn. Indien de Arbo zwart gemaakt wordt in de media dan nemen ze een andere naam. Ernst Künhe.

Arbodienst uit Drachten. Arbo De Pantergroep.

De Pantergroep Drachten.

Arbowetgeving in Nederland is erg slecht geregeld en daarom komt u als werkgever vaak in de problemen en kan dit een hoop geld kosten indien u een arbodienst in de arm neemt die niet capabel is. Met de bedoeling om geld te verdienen.

Bedrijfsarts De Pantergroep.

Lees meer over de reacties van De Pantergroep in Drachten en of geef zelf uw mening over uw bedrijfsarts of basisarts die u heeft gekregen van arbodienst De PANTERGROEP. is een arboarts hetzelfde als een basisarts? in de eerste plaats dient u dit te weten daar het in het bijzonder verstandig is waardoor u een hoop geld bespaard. Zoals gezegd is het in het arbeidsrecht vervolgens beter om dit te controleren.

Ernst Künhe. Directeur De Pantergroep

. Ik kna mij niet aan de indruk onttrekken dat er gesjoemeld wordt met bedrijfsnamen. Ik kom vele namen tegen die telkens dezelfde medewerkers blijken te hebben. Arbodiensten dienen nauwlettend in de gaten te worden gehouden. Mevr. Maas, directeur van de arbodienst Arbo Extra is nu opeens directeur van arbodienst De Pantergroep in Drachten.
Vandaar dat u altijd welkom bent op deze website om vervolgens beter uit te zijn.
Immers is het zo dat in aanmerking komend en in de eerste plaats en
… de tweede plaats en.

In het bijzonder u altijd kan betalen als het arbeidsrecht een beetje tegenzit. Aan de andere kant weet men nooit waar men aan toe is, je vertrouwen ligt in handen van een arbodienst. Desondanks heeft u geen keus, je bent het wettelijk verplicht. Er is nog een reden er moet geld verdiend worden. Hetzelfde als de banken.
indien u niet goed leest moet u het zelf maar weten.

Arbodienst De Pantergroep

.

Ernst Künhe

integendeel juist dat u geen geld wilt keijtzijn aan zogenaamd ziek personeel.
Intussen gaan we verder.

Comments

   1. Ok. ArboExtra. Wat heeft de uitzending van Zemble hiermee te maken? Kan er geen touw aan vast knopen. Bekend is dat ene Kuhne nu directeur is.

    1. De Pantergroep, voorheen genoemd ArobExtra (zelfde bedrijf maar sinds 2012 verder onder de naam Pantergroep), had als klant verzuimreductie. Ik zou de documentaire even gaan kijken dan weet u voldoende!

 1. Goedenavond. Op http://www.cascade.nl website staat te lezen dat De Pantergroep bedrijfsartsen levert. Dit bericht komt uit 2015. Naar mijn ervaring kijkend klopt dit niet. Ik kreeg uitsluitend drie basisartsen die naar mijn menig niet het juiste oordeel gaven. Maar dit is herkenbaar als werkgever.
  Inmiddels uit Nederland. Het land van de regeltjes.
  Arvid v. H.

 2. Administrator. Aantal berichten verwijderd die betrekking hebben op De Pantergroep. Ingezonden berichten zullen eerst gelezen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.