Frauderen Barendrecht

Nieuws Barendrecht. Nieuws uit Barendrecht. Barendrecht,

Frauderen BarendrechtNieuws uit Barendrecht – Hoe een ondernemer kapot gemaakt kan worden door personeel.

Dat de Nederlandse wetgeving betreffende arbeidsrecht een kant op gaat moge duidelijk zijn. De werknemers worden tot het graf toe beschermd dankzij de wetten van Minister Asscher. Het is niet vreemd dat geen enkele ondernemer een personeelslid een vast contract geeft. Als ondernemer ben je dan ten dode opgeschreven indien men de verkeerde treft.

Door zogenaamd ziek personeel dat faked dat men diversen aandoeningen heeft om over de rug van de werkgever de WIA in te komen met bijvoorbeeld een hersenvliesontsteking, burn-out of fibromyalgie of wat dan ook kan doen en laten waten ze willen en de werkgever staat met de rug tegen de muur ondanks dat werknemer niet in staat is om te werken maar wel andere inspanningen kan verrichten, bijvoorbeeld zwart werken, tuin aanleggen en meer… De werknemer kan zeggen dat men ziek is en de arboarts is zeer makkelijk in de maling te nemen. Zie hier!

Ondanks het zogenaamd ziek zijn toch heerlijk 5 weken op vakantie behoort tot de mogelijkheden.

Ook door frauderend personeel dat b.v. niet met hun klauwen uit de kassa kan blijven geeft de werkgever veel stress en financiële problemen. Zo kunnen er  bijvoorbeeld  filmpjes zijn met de tekst: “Zo er is niemand dus dit is voor jou”. Dit tegen een andere werknemer toen de werkgever bijvoorbeeld een dagje vrijaf nam. Of een filmpje met de grote envelop wisseltruc. Zou u de lezer het de werkgever kwalijk nemen dat hij deze bijvoorbeeld op YouTube en/of Facebook zou plaatsen?

Dit is hoe de Nederlandse wetgeving in elkaar zit. Niet zo vreemd dat de middenstand verdwijnt.

Binnenkort op deze pagina het volledige verhaal met naam en toenaam, filmpjes over het hoe en wel van frauderend personeel, slecht begeleidend advies, is een mediator wel neutraal? De Arbodienst die hun werk niet goed doen, kan een z.g.n ziek personeelslid de W.I.A. in over de rug van een werkgever? Doet een advocaat de dingen die hij of ze heeft gezegd om je als klant binnen te hengelen? Is de arbodienst niet verplicht om een arboarts in te schakelen in plaats van een basisarts? Kan dit zomaar?

Kortom volgende verkiezingen gewoon weer PvdA stemmen…Lees hier het verhaal van een ondernemer die nooit meer iemand een vast contract zal geven.

Comments

  1. Hier ook een verhaal dat mij in moeilijkheden heeft gebracht. Nooit maar dan ook nooit geen vast contract meer. Het is sneu maar de staat maakt alles kapot met hun verplichte dit en dat. Ik ben vijf keer bij zo’n mediator geweest. Wat een verschrikkelijke onzin. Geldklopperij. Geen cent wijzer geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.