holle aarde

Nepnieuws van “De Happy complotter’.

‘Dit zijn de beelden die de media niet mogen laten zien’ hiermee beginnen de meeste berichten op de vele nepnieuwssites.

Maar zijn al deze berichten allemaal wel zo nep als Nieuwsuur ons wil doen laten geloven?

Je vindt veel nepberichtgeving over 9/11, Amerikaanse verkiezingen, Putin, Noord Korea, Tante Truus,  Charlie Hebdo, Niburu, Stockholm en meer.

Bank - renteDankzij Rudy Bouma van Nieuwsuur weten we nu dat veel waarover deze sites schrijven nepnieuws is. Wat is waar? Nu weten we dat alleen Nieuwsuur, Het Journaal, RTL Nieuws de waarheid verkondigen. Alles wat men hier op ziet daar kan men van uit gaan dat er niets gemanipuleerd wordt of verzonnen is. Als Trump zijn grote bom op Afghanistan pleurd dan is dat waar. Ik stel niet de vraag of dit gebied niet in handen is van de Taliban in plaats van IS. Misschien komt het ook wel goed uit om de olieprijs omhoog te krijgen en misschien ook voor de aandeeltjes van Trump die hij in het bedrijf heeft zitten die deze bommen maakt.

Terug naar Rudy Bouma.

De afgelopen tijd maakte hij reportages over Amerikaans nepnieuws. Daarnaast houd hij op Twitter alles bij over verzonnen berichten aldaar. Ook zijn er nepsites die opzettelijk fakeberichten de wereld inpompen om het een beetje belachelijk te maken. Zoals “De holle Aarde” waarin elfjes zouden wonen. Nou ik kan je vertellen die bestaan echt!!!

Bewijs? Tuurlijk. Ga op een zaterdag maar eens boodschappen doen … Nee niet bij die dikke man met die onderkin die niet te verstaan is.

Google zal binnenkort wel een icoontje zetten indien er een bericht verschijnt over deze elfjes maar hoe weet Google dit? Ahummm, zo’n zoekmachine zal toch moeten worden geprogrammeerd.

Hoe dan ook. Ik luister elke dag naar Radio Am5 Nederland. Hoe dan? Nou hier!
nieuws barendrecht, Nepnieuws, FakenieuwsNepnieuws. De Happy complotter.

Nepnieuws.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.