Humberto

De eenzijdige berichtgeving van RTL Boulevard.

HumbertoNepnieuws Barendrecht.

Waar Albert Verlinden genikpt en geschoren is in RTL Boulevard over zijn toenmale partner Onno Hoes is vanavond met geen woord gerept over de kwestie Humberto Tan en Dione Stax.

Hij zou  deze 20 jaar jongere NOS-nieuwslezer liggen te neuken, of staan.  Een dikke 30 jaar leeftijdsverschil, moet kunnen. Smaken verschillen.

Waar Tan al jaren samen is met Ineke Geenen uit Neer laat hij haar achter met drie kinders. Misschien is de reden dat Ineke afkomstig is uit Limburg en dat de vlaaien inmiddels zijn neus uitkomen. In elk geval wordt deze vrouw ingeruild door de gratenbaal van het Journaal. He, dat rijmt…

Waar de kijkcijfers dalen van Humberto’s RTL LateNight leek het RTL niet verstandig om over deze kwestie te praten.

Men kan niet het risico nemen bij RTL dat de kijkcijfers onder de 600.000 dalen door deze vermeende affaire uit te lichten in RTL Boulevard.

Misschien is de kijker wel klaar met die kutfilmpjes van YouTube van Marieke Elsinga en altijd maar die kutmuziek van Di-rect.

Hoe dan ook als je geen zin hebt om te kijken dan kun je altijd heerlijk radio luisteren. 24 uur per dag online. Radio Am5. Klik HIER.
Nepnieuws Barendrecht.Nepnieuws uit Barendrecht.Barendrecht Shownieuws. altijd het laatste nieuws uit Barendrecht.De Happy Complotter.Lokale radio Barendrecht.

Radio voor Barendrecht.

 

Natte Gerrit Author

Teleurgesteld in de staat der Nederlanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.