Teleurgesteld in de staat der Nederlanden.

Schouten Zekerheid

Aangeleverd door een werkgeefster.
Schouten Zekerheid.Het verzuimconcept.
We vragen uw ervaring over verzuimverzekeraar Schouten Zekerheid op deze website?
Indien u een verzuimverzekering afsluit bij Schouten Zekerheid schakeld deze zoals in mijn zaak arbodienst De Pantergroep in.
In het contract dat ik heb/ had met Schouten zekerheid staat bij 1.17 te lezen dat ik recht heb op een erkende bedrijfsarts.
Dit was bij De Pantergroep die ik via Schouten Zekerheid kreeg toegewezen geensins het geval zodat ik het moest doen met een basisarts.

Niet capabel:

Deze basisarts bleek niet capabel genoeg om met mijn dubieuze zaak om te gaan omdat het een zieke werkneemster betrof die hoe dan ook vijf weken op vakantie wilde naar Thailand en alles uit de kast haalde.
Deze had opeens aandoeningen zoals fibromyalgie, burn-out en een hersenvliesontsteking.
Van haar hersenvliesontsteking is deze werkneemster na een dag observatie in goede gezondheid ontslagen uit het ziekenhuis zoals staat beschreven in het verzuimsignaal notabene door deze basisarts.
Waarom deze werkneemster het dan bij de basisarts maanden kan volhouden dat ze moet herstellen van haar hersenvliesontsteking is mij onduidelijk.
Of gaat de basisarts niet achter dit gegeven aan?
Dit omdat deze zieke werkneemster zich makkelijk kan verschuilen achter die verdomde privacywetgeving.
Van de hersenvliesontsteking was deze dame alweer na twee!!! dagen genezen.

Of wilde deze werkneemster vijf weken naar Thailand terwijl de werkgever dit niet toeliet op de gevraagde datum? Ze mocht wel vijf weken naar Thailand maar niet op de datum die de werkneemster had aangevraagd.

Uitkomsts is dan jezelf ziek melden.

Stront aan den knikker:

Dat het volgens haar advocaat nu opeens geen hersenvliesontsteking zou zijn geweest maar een hersenbloeding (klein verschilletje) maakt het voor mij nog duidelijker dat er stront aan den knikker is.
Hier prikt een basisartje niet doorheen zodat ik met de gebakken peren zat en zit en bijna 17 maanden moest procederen omdat de werkneemster vol bleef houden dat ze een hersenvliesontsteking zou hebben gehad.

Wat mag een basisarts?

Een basisarts mag sowieso niets concluderen over uw personeel, dit gebeurde in mijn zaak wel bij arbodienst De Pantergroep.
Wat mag een basisarts, zie hier!
Dan zou men zeggen neem een advocaat. Nou nooit meer, daar ben ik helemaal op leeggelopen zonder resultaat. Dit is de reden.

Schouten Zekerheid. Luister nou…

ik ben Niet blij met De Pantergroep.

Tros
Foto: Tros Radar. Inmiddels in behandeling bij dit televisieprogramma.

Ik ben er niet blij mee dat arbodienst De Pantergroep en dus indirect Schouten Zekerheid mij niet de beloofde en volgens het contract erkende bedrijfsarts heeft toegewezen.
Waarschijnlijk kreeg ik een basisarts om de kosten te drukken bij arbodienst De Pantergroep.

Meer over hoe fout het kan gaan indien men een basisarts krijgt in plaats van een erkende bedrijfsarts kan men hier zien.
Wie is aansprakelijk voor het feit dat ik geen erkende bedrijfsarts op mijn zaak heb gekregen?
Is dit arbodienst De Pantergroep waarmee Schouten Zekerheid een samenwerkingsverband heeft, of is het Schouten Zekerheid zelf, die zich in een brief naar mij toe niet kan vinden voor gemaakte fouten?
Je ziet door de bomen het bos niet meer. Vele naamsveranderingen indien een arbodienst slecht in het nieuws komt.

Dezelfde namen duiken steeds weer op als directeur bij de diversen arbodiensten.

Delen:

U kunt ook uw ervaring over arbodienst De Pantergroep delen op deze pagina.
Voor uw ervaring over Schouten zekerheid kunt u onderaan deze pagina terecht.

Op de website van Schouten Zekerheid website valt te lezen:

Totaaloplossing voor verzuimreductie. 

Een maatwerkbrancheformule om op een efficiënte manier uw verzuimbeleid te organiseren. 

Verzuimformules: Online en efficiënt. Op zoek naar een passende verzuimoplossing voor uw leden?
Dan bent u bij Schouten Zekerheid aan het juiste adres. In de loop der jaren is dat binnen de brancheformules een van de specialiteiten geworden.
Enkele duizenden werkgevers en bijna 30.000 werknemers verdeeld over verschillende branches maken inmiddels gebruik van onze formules.

Specialistisch product: Wat is het verzuimconcept van Schouten Zekerheid precies?
Dit is gebaseerd op bestaande arbodienstverlening en een specialistisch product.
Daarmee kunnen werkgevers op een efficiënte manier hun verzuimbeleid organiseren.
Een risico- inventarisatie en -evaluatie maken onderdeel uit van dit concept.
Voordat uw leden gebruik kunnen maken van de verzuimverzekering en het bijbehorende arboloket, dient het ziekteverzuimbeeld immers duidelijk te zijn.

Alles online gekoppeld: Online zijn de verzekering, de arbodienst en de case-manager met elkaar verbonden. Met als voordeel dat de ondernemer niet telkens in contact hoeft te treden met de diverse betrokkenen.
Het systeem bepaalt maandelijks automatisch de schadeuitkering. Bovendien is het loket Poortwachter-proof en wordt de werkgever automatisch door de wettelijke eisen en regels geloodst.(Einde overname van de website van Schouten Zekerheid.)

Schouten Zekerheid

Punt 1.17:

Hoe zit het met het feit dat Schouten Zekerheid in haar polis (1.17) zwart op wit heeft staan dat ik als werkgever recht heb op een erkende bedrijfarts?
Deze heb ik niet gekregen.
Ik kreeg een basisarts‘. Vindbaar in het BIG register.

Wat mag ik verwachten van een verzuimverzekering van Schouten Zekerheid?

Geen hulp: Gedurende het re-integratietraject ondersteunt de arbodienst de werkgever bij het opstellen en bijwerken van het plan van aanpak alsmede het bijhouden van het re-inegratieverslag.

Zelf stappen nemen: Ik moest alles zelf doen zoals achter een niet ondertekend plan van aanpak aangaan, vals doktersbriefje, afspraken zonder mij afbellen en/of verzetten via De Pantergroep  enzovoort terwijl ik mijn tijd beter kon benutten door het verdienen van de centen.

De Pantergroep.

Of arbodienst De Pantergroep hiervoor verantwoordelijk is, is voor mij duidelijk maarrrrrrr, Schouten Zekerheid is de verzekeraar waarmee ik het contract ben aangegaan.
Uiteraard kan Schouten zekerheid zich niet vinden in mijn aansprakelijksheidsstelling. (Brief linksboven.)
Ook dit is nog in behandeling mede als de aangifte bij het Kifid.

Schouten ZekerheidDe titel ‘bedrijfsarts’ is in Nederland wettelijk beschermt (wet BIG).

 

Bedrijfsarts: Misbruik ervan is strafbaar. Toch is mij verteld door arbodienst De Pantergroep dat mijn zogenaamd zieke personeelslid naar de bedrijfsarts van De Pantergroep is geweest. Dit is dus onjuist en dus valsheid in geschrifte omdat dr. Crombach geen erkende bedrijfsarts is maar een basisarts. Deze aansprakelijkheid loopt nog. d.d. 16-04-2018. Wordt vervolgd.

 

Politiek:

Helaas is de politiek niet te vertrouwen en is onderhevig aan corruptie. Mede door toedoen van toenmalig Minister Asscher is er totaal geen bescherming voor de werkgever. Sowieso is het Nederlandse arbeidsrecht een kant opgericht en de kant van de werknemers.

Schouten Zekerheid verzuimconcept. Deel uw mening.

Onderaan deze pagina kunt u uw verhaal kwijt over arbodiensten, verzuimdiensten en meer.

Overigens vond ik bij Tros radar dat ik niet de enige ben die een probleem heeft met Schouten zekerheid. Zie hier.

De Pantergroep.
Wat vindt u van arbodienst De Pantergroep?

Schouten Zekerheid.

Wat vindt u van arbodiensverlener of verzuimverzekeraar Schouten Zekerheid?

Verzuimreductie.

Ernst Kuhne.

Indien u een verzuimverzekering afsluit bij Schouten Zekerheid schakelen deze zoals in mijn zaak arbodienst De Pantergroep in.
In het contract dat ik heb/ had met Schouten zekerheid staat bij 1.17 te lezen dat ik recht heb op een erkende bedrijfsarts. Dit was bij De Pantergroep geensins het geval. Schouten Zekerheid verzuimconcept. Deel uw mening.
Geen hulp: Gedurende het re-integratietraject ondersteunt de arbodienst de werkgever bij het opstellen en bijwerken van het plan van aanpak alsmede het bijhouden van het re-inegratieverslag.

Zelf stappen nemen: Ik moest alles zelf doen zoals achter een niet ondertekend plan van aanpak aangaan, valse doktersbriefje enz. terwijl ik mijn tijd beter kon benutten door het verdienen van de centen.

De Pantergroep.

Of arbodienst De Pantergroep hiervoor verantwoordelijk is, is voor mij duidelijk maarrrrr, Schouten Zekerheid is de verzekeraar waarmee ik het het contract ben aangegaan.

Pantergroep.

De Pantergroep uit Drachten.
Uiteraard kan Schouten zekerheid zich niet vinden in mijn aansprakelijksheidsstelling.
De Pantergroep.
Of arbodienst De Pantergroep hiervoor verantwoordelijk is, is voor mij duidelijk maarrrrr, Schouten Zekerheid is de verzekeraar waarmee ik het het contract ben aangegaan.
Bedrijfsarts: Misbruik ervan is strafbaar. Toch is mij verteld door arbodienst De Pantergroep dat mijn zogenaamd zieke personeelslid naar de bedrijfsarts is geweest. Dit is dus onjuist en dus valsheid in geschrifte omdat dr. Crombach geen erkende bedrijfsarts is maar een basisarts.

Uw ip adres wordt opgeslagen indien u een bericht schrijft. U accepteert daarmee de privacy voorwaarden:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.